Vi jobbar så här!

Vi spelar teater för världens viktigaste publik – barn och unga. Det tänker vi på varje dag och i alla detaljer av vårt arbete. 

För oss är det därför självklart att vara nära målgruppen så mycket som möjligt, inte bara när vi spelar de färdiga föreställningarna, utan också när vi arbetar fram dem.


Referensarbetet

När vi producerar våra föreställningar är en viktig del av arbetet att ha en nära kontakt med dig som lärare och dina elever. Det är möjligt genom det referensarbete som startar tidigt i processen med att ta fram en ny föreställning. Vi vill - så tidigt som möjligt - träffa den publik som ska uppleva föreställningen när den är klar. Det gör att de teaterupplevelser som vi erbjuder blir ännu bättre.

Vill du och dina elever få ut mer av kontakten med teatern? Delta i vårt konstnärliga arbete med dina elever! Som referensklass träffar ni regissör, skådespelare och flera andra bakom föreställningen. Ni får höra delar av manuset, se exempel på kostym och scenografi eller delta i samtal om de teman som pjäsen tar upp.

Kontakta oss om du vill veta mer: biljett@ungscen.se eller 013-37 77 77 .

Bild ur föreställningen "Candy Minnemorias restaurang", som spelades 2019.

Gå till hemsidan