DITT BESÖK 

Det första som händer när du kommer till ung scen/öst att att du välkomnas in i huset av våra publikvärdar. 

Värdarna visar dig till garderoben, vi vill gärna att man hänger av sig ytterkläderna eftersom det annars blir väldigt varmt och trångt i publiken. Garderoben är obemannad men låst under föreställningarna. För värdesaker finns låsbara värdeskåp.

Du hämtar ut din biljett i biljettkassan. Besöker du oss tillsammans med din skolklass kommer din lärare att dela ut biljetterna till dig och din klass.

Vi öppnar dörrarna till föreställningen när klockan slår hel och då visas du in i spellokalen av publikvärden. I vissa föreställningar har vi stolar och i andra sköna kuddar för dig att sitta på. 

Innan föreställningen börjar är det viktigt att du kommer ihåg att stänga av din mobiltelefon. Det är inte tillåtet att filma eller fotografera under pågående föreställning.

Skulle du behöva lämna spellokalen under föreställningen finns alltid en publikvärd på plats inne i spellokalen. Sök upp denna så får du hjälp att ta dig ut och tillbaka in.


TILLGÄNGLIGHET 

Ljudkänslig
Om du är känslig för höga ljud har vi gratis öronproppar i biljettkassan.

Rullstol
Foajén når du via en ramp utanför vår huvudentré. Foajén och spellokalen är på samma plan vilket gör det enkelt att röra sig mellan lokalerna. Säg till att du har rullstol när du bokar din biljett så vi kan reservera bra platser till dig. 

Färdtjänstadress
Elsa Brändströms gata 3b, Linköping
Bråddgatan 34, Norrköping 

Gå till hemsidan