Jobba extra som publikvärd

ung scen/öst är Östgötateaterns scen för barn och unga. Vi spelar teater för barn och unga i hela Östergötland, vår huvudsakliga målgrupp är skolklasser från lågstadiet t.o.m. gymnasiet.

Just nu söker vi publikvärdar till höstens föreställningar. Som publikvärd tar du emot och finns till hands för vår publik under hela teaterbesöket. Publikvärdarna hanterar också biljetter samt insläpp.

Under hösten spelar vi våra föreställningar på kulturhuset Agora i Skäggetorp i Linköping och Hallarna i Norrköping, samt på turné i Östergötland.

Arbetet är förlagt främst till dagtid under vardagar, oftast mellan kl. 8.00-13.30, ca. 2-3 arbetspass i veckan. Arbetspassen är mellan 3 – 6 timmar.

Som publikvärd har du en tidsbegränsad timanställning.

Vi söker dig som är positiv, social, flexibel och som tycker om att arbeta med barn och ungdomar.

För mer information om teatern och tjänsten kontakta Marknads- och kommunikationsansvarig Veronika Baumgardt på 013-37 77 75 eller veronika.baumgardt@ostgotateatern.se

Vi vill ha din ansökan med personligt brev och CV senast den 25 augusti 2019 till info@ungscen.se Märk din ansökan med ”Publikvärd ansökan hösten 2019”.

Gå till hemsidan