Hoppa till innehåll

Puppan - för familj

Rekommenderas från ca. 7 år

Kommande föreställningar

Information om kommande konserter saknas.

Sommarlovet har just börjat och Puppan kan knappt kan bärga sig. De kommande veckorna ska hon och bästisen Vinge ägna dagarna åt att leka vid sitt hemliga gömsle och vakta äggen i det nedrasade fågelboet. När Vinge berättar att han fått plats på sommarkollot så ställs allt på ända och Puppan blir lämnad kvar ensam, utan någon plan. Samtidigt knakar och spänner det i hela kroppen och efter att vingar och spröt plötsligt slagit ut under en natt, så är ingenting sig likt. 

Som av en händelse vill nu den äldre och tuffare tjejen Cici ha Puppans uppmärksamhet. Puppan slits mellan att vara kvar i sitt gamla barn-jag och omgivningens förväntningar på vem hon borde vara nu. Kan hon fortsätta att vara samma inuti, fastän det känns som att hela kroppen exploderar - eller måste hela hon bli någon helt ny?

Puppan är en nyskriven klassrumsföreställning för lågstadiet, om att vara trogen sig själv och samtidigt våga sträcka sig ut. Vad händer med inuti:et när utanpå:et ändras?

Den flerfaldigt prisbelönta författaren och illustratören Emma AdBåge har skrivit manus till föreställningen. För regi står skådespelaren Anja Rajic som tidigare medverkat i flera föreställningar på ung scen/öst.

Extra föreställningar!

Förutom de datum du hittar i kalendern här ovanför kommer Puppan att spelas lördag 22 oktober i samband med Öppet hus på ung scen/öst i Linköping, samt lördag 12 november på kulturhuset Agora i Skäggetorp, Linköping lördag 12 november. Mer information om biljetter hittar ni här inom kort!