Språkstöd och verktygslådor


Här nedanför finns pedagogiskt material till våra aktuella föreställningar,  för nedladdning. 

Språkstöden kan fungera som ett stöd för förståelse för elever som har behov av det, t.ex. om de inte har svenska som sitt första språk. Materialet passar därför bra att använda både inför att ni ska se föreställningen och när ni pratar om den efter att ni har sett den.

Verktygslådorna är fullmatade med förslag på övningar och teman för diskussion och samtal som ni kan använda efter efter att ha sett någon av föreställningarna.

Titta igenom materialet för den föreställning som du och dina elever ska se på ung scen/öst och använd det så som ni vill och har behov av. Vi hoppas att ni har nytta av materialet!

För dig som har tagit del av föreställningen släpper vi också extramaterial i form av en serie filmavsnitt där du och dina elever kan följa med Maring och Melissa från Tårtbagaren bakom kulisserna på teatern. Första avsnittet hittar du här: BAKOM KULISSERNA MED MARING OCH MELISSA AVSNITT 1.

Vill ni se mer? Kontakta oss på biljett@ungscen.se för att följa Maring och Melissa när de utforskar arbetet på teatern ännu mer!

Vid frågor eller funderingar kontakta oss:
Veronika Baumgardt, marknads- och kommunikationsansvarig
veronika.baumgardt@ostgotateatern.se 

Gå till hemsidan